跳到内容 转到主导航 Go to language selector

Elektronikkonstruktor

位置
Huskvarna、瑞典
截止日期
2021年12月15日
申请这份工作!

Till vår avdelning för Produktutveckling söker vi nu en elektronikkonstruktör med intresse för hårdvara och elektronik. Hos oss får du chansen att påverka hur framtidens träningssystem kommer att se ut.

喧嚣卷

Du kommer att ingå i ett team som har ansvaret för att utveckla och underhålla elektronikkonstruktionerna inom 正规的足球购彩app的培训 & Simulations olika produktområden. Som ett heltäckande team med fokus på elektronik, arbetar ni tätt tillsammans för att komma fram med idéer och utveckla nya funktioner allt eftersom träningsbehoven i världen förändras.

Som elektronikkonstruktör kommer du främst att ingå i olika typer av kund - och utvecklingsprojekt. Tillsammans med erfarna konstruktörer kommer du att arbeta brett med både analoga och digitala system samt även teknikval, systemering, 计算机辅助设计, 测试och验证器. Möjlighet ges även till att vara ute hos kund och verifiera systemen på plats.

Du kommer också arbeta med konstruktion för framtagning av trådlös kommunikation med radio/Bluetooth mm, laserbaserade applikationer både sändare och lasersensor.

Det finns stort utrymme för egna initiativ och kreativitet. Utöver arbete med utveckling av våra produkter räknar vi med att du också vill bidra med förbättringar av vårt arbetssätt.

För det 哈尔 uppdraget krävs givetvis en matchning mellan krav och kompetens, men det viktigaste för oss är att du är förtrogen med våra värderingar och känner att du delar dem. För oss på 正规的足球购彩app的培训 & Simulation är HUR vi är och agerar minst lika viktigt som VAD vi kan. Vi inom Saab bedriver att aktivt arbetsmiljöarbete med fokus på hållbarhet samt en säker och trivsam arbetsmiljö. Vi är varandras arbetsmiljö och alla anställda är skyldiga att medverka till att en bra arbetsmiljö åstadkoms.

喧嚣的资料

Vi söker dig som är ingenjör och har en akademisk utbildning inom elektronik. Tidigare erfarenheter inom området är ett krav. Du har ett stort intresse för elektronik och är nyfiken på att lära. Vi ser att du har lätt för att samarbeta och skapa förtroende i din omgivning samt att du är drivande i ditt arbete. Du är ansvarstagande och har förmåga att ta egna initiativ.

Skall-krav:

 • Främst har en civilingenjörsexamen inom elektronik eller motsvarande men har du en kvalificerad högskoleingenjörsexamen med ett intresse för elektronik så är även du varmt välkommen att söka
 • Har minst 5 års erfarenhet av elektronikutveckling och vill fortsätta utvecklas inom området
 • Har kunskaper inom digital och analog konstruktion
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kundkontakter förekommer på båda språken
 • 基于“增大化现实”技术的瑞典medborgare

du har的优点:

 • Tidigare arbetat inom industri i liknande roll
 • Har kännedom kring radiotrafik, t.ex. WiFi, Bluetooth och annan korthållskommunikation
 • Har erfarenhet om strömsnåla konstruktioner och batteriapplikationer
 • Har kunskap av FPGA design
 • Kunskaper inom programmering av inbyggda system
 • Har ett andra eller tredjespråk, t.ex. franska埃勒tyska

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, 我forekommande秋天, medföra krav på visst medborgarskap. 

我给你打电话

正规的足球购彩app的培训 & 模拟(T&S) är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. Vi kombinerar olika tekniker som optronik, laserelektronik, bildhantering och mekanik för att konstruera användarvänliga system som har hög träningseffekt. 正规的足球购彩app的培训 har mer än 630 anställda och vi finns i en rad länder runt om i världen. Se var foretagspresentation pa Youtube

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i 瑞典, 看你的läsa 哈尔

Läs您的名字 哈尔

Sista ansökningsdag: 2021-12-15

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.