跳到内容 转到主导航 切换到语言选择器

UH ingenjör -生产

位置
瑞典林雪平
截止日期
2021年12月31日
申请这份工作!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är

tekniskt mojligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

喧嚣framtida utmaning

I din roll som UH ingenjör på vår enhet i Malmslätt agerar du utifrån perspektivet att uppnå en stabilitet och driftsäkerhet inom produktionen. Du uppmuntrar en lärande organisation med engagerade kollegor som bidrar till positiv utveckling genom utbildning av underhållets grundpelare. Fokus i rollen är att bygga upp en underhållsfunktion och en organisation tillsammans med produktionschef, 对于befintlig maskinpark.

Vid nyinvesteringar av maskiner och utrustning är du med i ett tidigt skede för att säkra långsiktig driftsäkerhet. Vi ser att du strävar efter att medverka aktivt till att uppfylla kundens förväntningar med bibehållen eller lägre kalkylerad tillverkningskostnad.

Arbetsområden kommer mer detaljerat b.la att involvera:

 • Bygga upp strukturer och införa underhållssystem
 • Detaljplanering av produktionsunderhåll
 • Aktivt medverka till framtagande och utvecklande av underhållsinstruktioner
 • Utbilda kollegor i operatörsunderhåll
 • Följa upp och rapportera underhållsaktiviteter
 • Optimering av kvalitet, metoder, material och maskinutrustning
 • Samarbete med produktionsteknik vid utveckling av material/produkter
 • Att stödja övrig organisation i budgetarbete med underhållsrelaterade aktiviteter

登杜är idag

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från processindustri samt är tekniskt intresserad. Har du tidigare arbetat i liknande roller är detta meriterande. Det viktigaste är att du har förmågan att hantera målstyrning och uppföljning samt kan tillgodogöra dig och förmedla information.

För oss är det viktigt att man som anställd kan leva upp till företagets grundvärderingar och vi värdesätter initiativrikedom och drivkraft i dig som person. Du har mycket god förmåga att samarbeta och att kommunicera internt såväl som externt och du är kvalitetsmedveten samt serviceinriktad.

Det är centralt att du som person trivs i en roll där du inom givna ramar är den som själv driver arbetet framåt och får saker att hända.

Samtidigt som du är handlingskraftig, inser du vikten av noggrann analys och välgrundade beslut.

Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter. Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang.

请转öppet克里马特, där olikheter uppskattas och åsikter välkomnas, är en förutsättning för vår framtida utveckling.

Utöver ovanstående har du:

 • Förmåga att kommunicera på engelska, muntligt och skriftligt.
 • Datavana på en上帝nivå.
 • Kännedom om de lagar och regler som styr arbetsmiljö och arbetarskydd.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, 我forekommande秋天, medföra krav på visst medborgarskap.

我给你打电话

动力学, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understodsvapen, 导弹, torpeder, 传感器, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda

undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Vid vår enhet i Malmslätt tillverkar vi rör och avancerade strukturer i kompositmaterial.

Produktionens huvudsakliga ansvar är att producera varor och tjänster inom angivna områden så att:

 • kvalitet, leveranstid och kostnader överensstämmer med uppställda mål.
 • det alltid strävas efter att ständigt förbättra våra processer och flöden.
 • produktionen bedrivs på ett arbetsmiljö säkert sätt och att företagets miljöpolicy efterlevs.
 • kapitalbindningen optimeras inom området.
   

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Sista ansokningsdag: 2021-12-31

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.